GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések:

 

  • Kedvezmény felhasználása

A kedvezményes kód, amelyet rendelkezésedre bocsátunk, valóban nagyszerű lehetőség arra, hogy kedvezőbb áron juthass hozzá termékeinkhez. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kedvezményes kód kivételt képez az egyedileg gyártott termékeink esetében.

Az egyedileg gyártott termékeinkre sajátos előkészítési és gyártási folyamatok vonatkoznak, ami miatt nem tudjuk alkalmazni a kedvezményes kódot rájuk. Minden más, általunk kínált termék, amelyek közül választhatsz, a kedvezményes kód használatának lehetősége alatt áll.

BAZÁR: Kuponkódot nem lehet felhasználni a bazárban lévő szettekhez.

sutikiszuro osszes termék megjelenitese  

  • Csak sütihez jó?

Sütihez, gyurmához, sólisztgyurmához és fondant mintázáshoz is tökéletes a kétrészes kiszúró.

  • Mennyi idő alatt készül el?

A már meglévő minta esetén 5-14 nap alatt megérkezik hozzád.
Minden megrendelést egyedileg gyártunk le, nem tartunk raktárkészletet, a gyártási idő 2-7 munkanap, ezt követően postázzuk a megrendelést, amely újabb 2-4 napot vesz igénybe (hétvége miatt akár többet is).
Egyedi minta esetén függ a darabszámtól és a bonyolultságtól, de ezzel kapcsolatba pontos időt a rendelés leadása után tudunk kalkulálni.
A kiemelt időszakokban min 10 nappal kell számolni (március-április-szeptember-október-november-december).

A megrendeléseket a leadás sorrendjébe teljesítjük, kivéve, ha sürgősségi opcióval adtad le a megrendelésed, ebben az esetben a lista elejére kerül, de a fenti dátum a sürgősségi rendelésre is érvényes.


Sürgősségi felár esetén a rendelésed a sor elejére kerül. Karácsonyi szezonban a szállító leterheltségétől függően (szept.-től dec.-ig), szezonon kívül garantáltan 5 munkanapon belül megérkezik Önhöz a rendelése!

 

  • Szezon

Az év közben érvényes gyártási és szállítási idő szezonban a megnövekedett rendelések miatt nőhet 1-4 munkanappal.

 

  • Milyen postázási lehetőségek vannak?

Foxpost Automata 1290 Ft és
Foxpost Házhozszállítás 2490 Ft

  • Utánvéttel tudok fizetni?

Nem. Jelenleg csak előreutalás után tudunk postázni.
Minden megrendelést egyedileg gyártunk le, nem tartunk raktárkészletet.

 

  • Cégként tudok vásárolni?

Nem. Sajnos a jogszabály változás értelmében KATAs vállalkozóként CSAK magánszemélynek van lehetőség számlát kiállítani.

 

 

Nyereményjátékok:

Amennyiben a nyertes nem veszi fel a kapcsolatot a Süthet3D ügyfélszolgálattal e-mailben vagy valamelyik közösségi oldalon privát üzenetben ,sorsolástól számitott 5 munkanapon belül a nyereményét átruházzuk egy másik játékban résztvevő személyre.

A nyereményjáték során megnyert csomag szállitását a Süthet3D kizáróag csomagautomatába vállalja. Amennyiben a nyertes házhoz szállitást szeretne a szállitási költség megtéritése után kerül feladásra a nyeremény.

 

 

  • MÁRCIUS 2024

A 2024.03.22 éjféligig leadott megrendelések még biztosan kiérnek Húsvétig előtt, a feltüntetett dátum után leadott megrendelések esetébe nem tudjuk garantálni, hogy odaérjen 20234.03.29ig. Természetesen igyekszünk a lehető legtöbb rendelést teljesíteni. 

 

  • Arany Biléta 

5 szerencsés vásárló között fogjuk kisorsolni a bilétákat.
A részvétel feltétele: 7500 Ft értékű vásárlás a weboldalon (szállítási díjjal együtt értendő).
A sorsolás menete: 3 naponta történik, az azt megelőző 3 nap rendelései közül. 
A sorsolás időtartalma: 2023.12.01-2023.12.15

A kapott kódot egyszer lehet felhasználni, amely 5000 Ft kedvezményt biztosít a következő vásárlásnál a termékek árából. A kedvezményt egy összegben kell felhasználni, NEM bontható több részletre
Felhasználhatóság: 2024.01.01-2024.03.31
A nyeremény készpénzre nem váltható.

 

Bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatba keressetek meg minket a Kapcsolat oldalon vagy a suthet3d@gmail.com email címen.